Live Workshop Bangunan Tangan Virtual. 14-17 Juni 2024. Kabeh Online!

Master Bangunan Tangan ing Kamp Clay Weekend Online!

Kita bungah kanggo saiki CLAY CAMP, acara online 3-Dina unik dirancang kanggo potters lan seniman keramik kabeh tingkat skill. Apa sampeyan pamula sing pengin nyilem menyang jagad lempung utawa seniman sing berpengalaman sing pengin nyaring teknik sampeyan, Clay Camp nawakake barang kanggo kabeh wong.

Proyek Bangunan Tangan Kita kalebu:

Tambah akeh maneh...

Apa Gabung CLAY CAMP?

Sinau saka Instruktur Pakar

Saben bengkel langsung kita bakal suwene 2-3 jam, lan dipimpin dening seniman keramik sing berpengalaman sing bakal nuntun sampeyan saben teknik kanthi perhatian khusus nalika sampeyan tindakake ing omah utawa ing studio.

Entuk wawasan saka master kerajinan, kalebu:

  • Nggawe Lampu lan Vas: Temokake carane nggawe lampu lan vas sing nggumunake nggunakake slab saka lempung lan alat sing prasaja.
  • Mastering Ngalahake: Sinau carane nggawe lan masang gagang, mesthekake loro keanggunan lan comfort ing gaweyan.
  • Nggawe kapal gedhe: Jelajahi metode bangunan kumparan kanggo nggawe kapal gedhe lan nyengsemaken.
  • Mangkok Cerita Kerajinan Tangan: Sinau carane ngowahi obyek utilitarian dadi prau saka wonder narasi.
  • Nggawe Kothak Engsel: Master teknik nggawe kothak hinged fungsional lan ayu.
  • Luwih akeh, luwih akeh…

Sinau Komprehensif lan Fleksibel

Kanthi pawulangan langsung 2-3 jam sing nyebar ing wayah awan lan wengi, sampeyan bisa melu kelas langsung ing wektu sing cocog karo jadwal sampeyan. Tindakake ing omah, bebarengan karo seniman keramik liyane, nuduhake kemajuan sampeyan, lan entuk umpan balik kanthi nyata.

Sambungake karo Komunitas Keramik Kreatif

Gabung karo komunitas potter lan seniman keramik sing sregep. Jaringan, nuduhake ide, lan kolaborasi karo individu sing padha saka sak ndonya. Sesi interaktif kita njamin sampeyan ora mung sinau nanging uga nggawe sambungan sing migunani. Uga lokakarya, kita bakal ngalami tantangan sing nyenengake, jaringan, diskusi terbuka, lan dokter lempung.

Ningkatake Katrampilan kanthi Teknik Praktis

Workshop langsung kita dirancang kanggo nyedhiyakake pengalaman praktis lan praktis. Saka teknik dhasar nggawe tangan nganti metode canggih, sampeyan bakal ninggalake kanthi katrampilan sing bisa langsung ditrapake ing proyek sampeyan dhewe.

Akses Eksklusif menyang Sesi sing Direkam

Ora bisa nggawe sesi langsung? Ora masalah! Kabeh lokakarya bakal direkam lan kasedhiya kanggo sampeyan nonton kanthi kepenak, mesthekake sampeyan ora kantun tip siji utawa technique.

Entuk Replay

TIKET LIVE

$ 29
USD
  • Tiket Live kanggo Clay Camp
  • Gabung ing Workshop Langsung
  • Nonton Langsung - Ora Ana Ulangan

TIKET REPLAY

$ 59
USD
  • Tiket Live & Replay
  • Aja kuwatir yen ora ana Workshop
  • Akses seumur hidup menyang Clay Camp Replays
Nilai paling apik

Tulung dicathet:
Prices ora kalebu tax. Sampeyan bisa uga dikenani pajak tambahan gumantung ing ngendi sampeyan manggon ing donya.

Kabeh rega ana ing USD.
Bank sampeyan bakal kanthi otomatis ngonversi USD dadi mata uang dhewe nalika sampeyan checkout.

100% Njamin Dhuwit Mbalik Tanpa Resiko

Mung $29 kanggo 3 dina lokakarya Langsung - sampeyan ora bisa salah! Nanging yen ana alesan sampeyan ora seneng karo isi workshop akhir minggu, kita bakal menehi mbalekaken lengkap.

FAQ

Pitakonan lan jawaban sing paling kerep

Ya!

Apa tawaran!

dina 3 saka bengkel gerabah bangunan tangan langsung - mung $ 29 USD.

Iku bakal kaya acara Real-Urip!

Wektu iki, kita bakal interaktif kanthi lengkap.

Kita pengin bebarengan.

Kita pengin nggawe sambungan nyata.

Lan amarga kepinginan iki; kita duwe sawetara account lunak anyar sing bisa duwe nganti 100,000 potters kabeh online ing wektu sing padha.

Iki tegese kita bakal nonton lokakarya ing panggung utama kabeh, lan ngobrol karo saben liyane ing ruang obrolan langsung.

Kita bakal ngobrol adhep-adhepan ing telpon grup langsung kaya sampeyan karo kanca lan kulawarga.

Kita bakal jaringan karo pamiarso acak ing cepet 5 menit chats.

Iki bakal dadi pengalaman sing anyar, ora kaya sing wis dialami sadurunge.

Iku kaya arep menyang workshop 3 dina nyata, nanging online.

Lan… kabeh mung $29!

Kita lagi dadi manawa sampeyan bakal LOVE CLAY CAMP, sing bakal menehi 100% dhuwit bali yen ora.

Apik! 

Sampeyan entuk tiket Langsung GRATIS karo Sekolah Keramik Keanggotaan Saben wulan!

Yen sampeyan pengin tetep muter maneh, sampeyan bisa nganyarke tiket nalika akhir minggu CLAY CAMP.

Kita duwe acara macet kanggo sampeyan:

Tahap Utama

Ing panggung utama, kita bakal nganakake bengkel tembikar langsung

Sesi Kelompok

Kita bakal nganakake diskusi klompok, ngatasi macem-macem topik sing kudu ditindakake kanthi mbangun tangan.

Iki bakal mbukak - tegese sampeyan uga bisa melu obrolan kanthi nguripake mikrofon & video.

Networking

A dicokot kaya kacepetan dating - sampeyan bisa ngomong nganti 5 menit karo peserta acak saka sak donya!

Tiket Langsung ngidini sampeyan mlebu CLAY CAMP sajrone acara langsung. Sampeyan bisa nonton kabeh lokakarya, lan gabung ing diskusi langsung, ketemu potter liyane.
 
Tiket Replays tegese sampeyan uga bakal entuk akses menyang replays workshop sawise CLAY CAMP wis rampung.

Penawaran khusus iki mung CLAY CAMP.

Sawisé iku, sampeyan bakal bisa kanggo tuku muter maneh individu, nanging padha bakal $39 - $59 saben.

Sampeyan bakal mlebu menyang situs web kita kanthi cepet lan kanthi otomatis, lan sampeyan bakal nampa email kanthi jeneng pangguna lan sandhi.

Sampeyan bakal nemokake rincian tiket kanggo melu acara langsung ing akun sampeyan.

Ya!

Sawise kita duwe replays, kita bakal ngowahi lan sijine ing teks Inggris!

Ya - sanalika muter maneh video kasedhiya, sampeyan bakal bisa ngundhuh video menyang Komputer, Laptop, Tablet, utawa Smartphone.

Yen sampeyan tuku Tiket Langsung, banjur lokakarya bakal kasedhiya kanggo nonton ing akhir minggu.

Yen sampeyan tuku tiket Replay, banjur sampeyan njaluk replays workshop kanggo urip!

Sawise sampeyan tuku replays lokakarya, sampeyan duwe akses seumur hidup kanggo wong-wong mau!

Sawise CLAY CAMP wis rampung, sampeyan bakal nampa email karo jeneng pangguna lan sandhi kanggo mlebu menyang situs web iki. Info login iki ora kadaluwarsa. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi iku kanggo mlebet ing salawas-lawase urip 🙂

Sampeyan bisa mlebu menyang situs web iki lan nonton video online,

Utawa, sampeyan bisa ngundhuh kaping pirang-pirang sing dikarepake, menyang kabeh piranti.

Sampeyan bisa malah ngundhuh lan sijine ing DVD kanggo ease saka nggunakake.

Yen sampeyan ora rampung diunekake CLAY CAMP, banjur kita bakal menehi mbalekaken lengkap!

Jadwal bakal teka sakcepete!

Perlu sawetara wektu kanggo ngatur lokakarya 3 dina.

CLAY CAMP bakal ditindakake wiwit tanggal 14 Juni - 16 Juni 2024.

Ora masalah 🙂

Kertu Kredit / Bank / PayPal kanthi otomatis bakal ngonversi USD dadi mata uang dhewe nalika sampeyan checkout.


$10 USD iku watara: 10 GBP, €10 EUR, $15 CAD, $15 AUD. 
$59 USD kira-kira: 45 GBP, €45 EUR, $79 CAD, $79 AUD,
$99 USD kira-kira: 79 GBP, €79EUR, $129 CAN, $129 AUD

reviews customer

Kita wis nampa atusan review 5-bintang liwat taun ... kene mung saperangan saka wong-wong mau!

Ayo menyang CLAY CAMP!

Mangga mlebu kanggo akun affiliate kanggo nuduhake & entuk.

Ketik jeneng pangguna lan sandhi kanggo mlebu menyang akun