Jordan Coons - Carane Mbuwang silinder tembok pindho

Ana akeh cara kanggo uncalan silinder walled pindho lan liwat taun aku wis dabbled ing Techniques beda. Workshop iki nuduhake Techniques aku wis sinau lan diasah kanggo uncalan silinder pindho walled ing rong bagéan. Ing pungkasan, aku uga bakal nuduhake sawetara tips lan trik kanggo ngrancang ukiran lan cara ngukir kanthi efisien.

Ing workshop iki aku bakal nuduhake sampeyan ing ngisor iki:
langkah 1: nyepakaké lempung kanggo wheel
langkah 2: mbuwang silinder utama pisanan
langkah 3: mbuwang silinder njaba
langkah 4: nglereni silinder utama saka bat lan trimming
langkah 5: manggonke silinder njaba bali ing setir (isih ditempelake bat) lan ukuran kanggo silinder utama, banjur nyelehake silinder utama menyang silinder njaba.
langkah 6: mbuwang loro bebarengan lan sealing Piece
langkah 7: nglereni wangun walled pindho saka bat lan trimming
langkah 8: planning ukiran
langkah 9: ngukir

Ing mburi workshop iki, sampeyan bakal ngerti kabeh prasaja uncalan silinder walled pindho utawa prau. Aku nyaranake sampeyan miwiti karo wangun prasaja kaya iki sadurunge sampeyan miwiti ngepang mati. Sawise sampeyan nguwasani teknik iki, sampeyan bisa nggunakake macem-macem formulir kayata cangkir, mangkok, tanduran lan vas.

Bahan & Peralatan sing dibutuhake:

Kudu: lempung, rodha, iga, spons, panguasa, sawetara kelelawar, lan liya kanggo ngidini lempung garing ing lingkungan sing dikontrol kaya kothak lembab utawa plastik kanggo mbungkus karya.
bisa urip tanpa nanging nggawe proses luwih gampang: caliper, dekorasi disk


Babagan Jordan Coons

Jordan Coons minangka seniman keramik lan pendidik seni sing adhedhasar ing Syracuse, NY, sing karyane nyepetake jurang antarane kerajinan lan kesenian. Pendekatan unik dheweke nggabungake unsur fungsional lan konseptual, njelajah tema alam manungsa, ketahanan, kekuatan, lan kerapuhan.
Sawise ngrampungake BS ing Pendidikan Seni ing Buffalo State College ing 2010, Jordan ngupayakake passion kanggo keramik, entuk gelar MA ing Pendidikan Seni saka Maryland Institute College of Art ing 2017. Praktek seni dheweke didhukung dening kepinginan kanggo menehi inspirasi lan nguatake dheweke. siswa kanggo nemokake swara kreatif dhewe.
Karya Jordan wis diakoni kanthi akeh penghargaan lan penghargaan, kalebu pameran regional.
Potongan-potongan kasebut ditondoi kanthi desain sing rumit lan rinci, nuduhake penguasaan teknik keramik tradisional lan pendekatan inovatif kanggo mbentuk lan tekstur.

Instagram: https://www.instagram.com/jordancoonsceramics

  • Akses cepet.
  • jam 2
  • 1 x workshop, 1 x Q&A
  • Sertifikat Kursus
  • Audio: Inggris
  • Inggris
  • Akses seumur hidup. Ngundhuh utawa nonton online
  • + 948 mlebu
  • Rega: $39 USD

Rating lan Ulasan

0.0
Rata-rata Rating
0 Ratings
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Apa pengalaman sampeyan? Kita seneng ngerti!
Ora Ana Ulasan Ditemokake!
Tampilake review liyane
Apa pengalaman sampeyan? Kita seneng ngerti!

Ketik jeneng pangguna lan sandhi kanggo mlebu menyang akun