Kate Marchand: Nggawe kanthi Konsistensi

Temokake Seni Konsistensi ing Tembikar karo Kate Marchand

Sugeng rawuh ing bengkel eksklusif karo tukang tembikar Kate Marchand sing misuwur, ing ngendi sampeyan bakal sinau rahasia nggawe potongan tembikar sing katon lan rumangsa sampurna saben wektu. Gabung karo kita kanggo nguwasani teknik sing wis diasah Kate sajrone latihan pirang-pirang taun, mesthekake yen saben potongan sing digawe cocog karo standar sing paling dhuwur.

Apa Sampeyan Bakal Sinau:

Ing bengkel lengkap iki, Kate bakal nuntun sampeyan saben langkah prosese:

  • Perencanaan lan Persiapan: Sinau carane nyiyapake ruang kerja lan nyiapake bahan kanggo asil sing konsisten.
  • Teknik nggawe: Nyilem menyang tangan-ing proses wheel mbuwang kanthi tliti, mesthekake saben Piece seragam.
  • Tutul Rampung: Temokake teknik finishing sing menehi tembikar katon profesional lan kohesif.

Ing pungkasan bengkel iki, sampeyan bakal duwe katrampilan lan kapercayan kanggo nggawe formulir bola-bali kanthi gampang. Apa sampeyan pengin nggawe set sing cocog kanggo omah, nambah katrampilan tembikar, utawa niru desain sing ditresnani, bengkel iki minangka kunci sukses.

Bahan sing Sampeyan Perlu:

Alat Penting:

  • Alat lempar roda dasar (spon, kayu/logam/karet, tongkat sudut, alat jarum, pemotong kawat, dll)
  • Alat trimming dhasar (preferensi sampeyan)
  • Papan / Kelelawar
  • Akses menyang setir tembikar
  • Clay
  • Ukuran
  • Penggaris penyusutan (khusus kanggo tingkat penyusutan lempung sampeyan) - Printable shrinkage panguwasa

Piranti Opsional kanggo Presisi Ditingkatake:

  • Pengukur mbuwang
  • Sistem Bat
  • Lumpur Tools Spons
  • Profile Rib (macem-macem merek kasedhiya, uga bisa DIY)
  • Ilat Gyubera Kayu/Ilat Sapi/Ilat Banteng – Conto

Aja kantun kesempatan iki kanggo nambah katrampilan tembikar kanthi bimbingan pakar saka Kate Marchand. Ndaftar saiki lan miwiti nggawe potongan sing konsisten kaya sing ayu.

Babagan Kate Marchand

Stone + Sparrow minangka studio keramik sing diadegake dening Kate Marchand - ing ngendi metode tradisional cocog karo desain modern kanggo ngasilake potongan siji-saka-a-jenis kanggo ruang interior. Nalika karya terus berkembang, pengabdian kita kanggo tembikar minimalis kanggo omah lan tangan lan tetep konsisten. Potongan-potongan sing kita produksi terus-terusan diilhami dening tekstur, garis, lan interaksi alam lan arsitektur kanthi tujuan nggawe ruang sing sederhana dadi luar biasa.

Sawise pindhah menyang Pittsburgh ing 2019, Kate ngluncurake Stone + Sparrow Studio kanthi tenanan. Apa sing diwiwiti minangka praktik tembikar batch cilik lan wis berkembang dadi peralatan seni rupa sing khas lan obyek patung.

Ing taun 2023, studio kasebut nggedhekake nawakake kelas lan lokakarya pribadi lan intim kanggo wong sing kepengin weruh keramik. Kita ngupayakake kanggo terus ngembangake praktik seni rupa nalika nuduhake semangat lan teknik nggawe barang kanthi tangan.

situs web: www.stoneandsparrow.studio

  • July 29, 2024 3:00 am, AEST
  • Sertifikat Kursus
  • Audio: Inggris
  • Akses seumur hidup. Ngundhuh utawa nonton online
  • + 980 mlebu
  • Rega: $39 USD

Rating lan Ulasan

0.0
Rata-rata Rating
0 Ratings
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Apa pengalaman sampeyan? Kita seneng ngerti!
Ora Ana Ulasan Ditemokake!
Tampilake review liyane
Apa pengalaman sampeyan? Kita seneng ngerti!

Ketik jeneng pangguna lan sandhi kanggo mlebu menyang akun