The Global Pottery Notebook

Deleng & Nuduhake Inspirasi & Informasi karo Komunitas Keramik!
#NoSecretsInCeramics

ayu

Nikki Mizak: api biskuit, amaco under glaze, Anne-Laure Charlier - Cara Nggawe Vas Mignon - cat ing ijo

Read More »
Tembikar Log
Anggota sing ora dingerteni

Cheers

Aku nggawe mangkuk iki ing Studio OK musim gugur 2023 Clay: Pottery passion 254 Glaze: Effect glaze: Botz plus ing pinggir

Read More »
Tembikar Log
Anggota sing ora dingerteni

lemak

Aku nggawe sajian iki ing Studio OK ing musim gugur 2023 Clay: Pottery passion 254 Glaze: Efek khusus: Botz plus ing pinggir.

Read More »
Tembikar Log
Mette Olsen

Sugeng dalu

Bowl tatu ing lavales. kawitan gilap ing Transparan nggilap (8) banjur dicet nganggo abang teyeng kanthi bintik-bintik (9) lan dicet.

Read More »
Nuduhake Pottery Log 1-10 saka 118

Lacak Keramik Panjenengan

Ketik jeneng pangguna lan sandhi kanggo mlebu menyang akun