Tembikar iku Penting

$35.00

Ukuran Guide
-
+

spek

SKU: N / A Kategori:

Description

Kaos iki minangka kabeh sing sampeyan impeni lan liya-liyane. Rasane alus lan entheng, kanthi regangan sing pas. Nyaman lan nyenengake kanggo pria lan wanita.

• Katun sing disikat lan dirajut 100% (warna Heather ngemot poliester)
• Werna awu yaiku 99% katun combed lan ring-spun, 1% polyester
• Werna Heather yaiku 52% katun combed lan ring-spun, 48% polyester
• Athletic lan Black Heather yaiku 90% katun combed lan ring-spun, 10% polyester
• Werna Heather Prism yaiku 99% katun combed lan ring-spun, 1% polyester
• Bobot kain: 4.2 oz (142 g/m2)
• Kain pre-shrunk
• Konstruksi sisi laut
• Taping sabuk-kanggo-bahu

informasi tambahan

bobot N / A

Ulasan

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama nyemak "Tembikar iku Penting"

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.