Miwiti & Skala Karir Keramik sampeyan

"Aku bakal nggabungake kabeh sing daksinaoni sajrone pirang-pirang wulan lan aku mikir bakal nggawe prabédan nyata ing dodolanku. Ora ana program liyane sing kaya program iki sing khusus kanggo tukang kebon, lan aku seneng banget bisa nemokake. - Lex Feldheim
⭐⭐⭐⭐⭐

Apa swara iki akrab?

Sampeyan ngerti sampeyan pengin miwiti adol keramik online ...
... nanging ora ngerti arep miwiti saka ngendi?

Sampeyan ngerti sampeyan butuh situs web kanthi toko online…
... nanging ora ngerti carane menyang kono?

Sampeyan ngerti pentinge media sosial ...
... nanging ora ngerti carane nggawe paling saka iku?

Sampeyan pengin adol keramik menyang pelanggan impen sampeyan…
... nanging ora ngerti carane nggayuh?

Apa sampeyan ngangkat tangan menyang samubarang (utawa kabeh) ing ndhuwur?

Good!

Sampeyan ana ing panggonan sing bener!

Lan aja kuwatir…

Saben potter profesional sing bisa sampeyan pikirake uga wis ana ing ngendi sampeyan saiki!

Lan sampeyan ngerti apa?

Promosi Diri lan Pemasaran minangka perkara sing paling angel kanggo wong kreatif.

Wektu lan wektu maneh, kita ndeleng tukang kebon sing apik tenan sing berjuang kanggo nggawe full time.

Kita ngerti manawa dalan sampeyan minangka wirausaha kreatif bisa uga akeh banget.

Situs web, Toko Online, Pemasaran, Periklanan… kabeh dadi mbingungake!

Iki kok kita wis digawe MBA Keramik.

Ing pungkasan Workshop 12 Minggu…

 Sampeyan bakal duwe merek pribadi, situs web lan persiyapan toko online.

 Sampeyan bakal ngerti carane menehi rega karya, lan nggawe corong dodolan lan proses sing ndadekake wong tuku luwih akeh saka sampeyan.

 Sampeyan bakal ngerti carane nggunakake media sosial kanggo bisnis, lan nggawe corong marketing sing ngowahi wong liyo dadi penggemar super, lan nggawa pelanggan potensial menyang toko online.

 Sampeyan bakal ngerti carane nggunakake Email Marketing lan Paid Advertising èfèktif kanggo ngedongkrak bisnis tembikar lan drive liyane dodolan.

 Sampeyan pungkasanipun bakal siap kanggo njaluk keramik metu ing ngarepe wong tengen, sing bakal semangat kanggo tuku karya.

 Sampeyan bakal entuk sertifikat kanggo mbuktekake sampeyan wis ngrampungake bengkel kasebut.

Iki minangka Workshop intensif 12 minggu

Saben telung dina, sampeyan bakal entuk pelajaran video kanggo ditonton, lan lembar kerja sing kudu dirampungake.

Sampeyan bisa ngirim kemajuan lan njaluk pitakonan apa wae ing grup dhukungan online kanggo mesthekake yen sampeyan ora macet ing endi wae.

Amarga bengkel online, sampeyan bisa kerja kanthi cepet…

Rampungake ing wektu sampeyan dhewe lan kapan wae lan ing ngendi wae sampeyan pengin.

Lokakarya iki cukup rinci kanggo nggawe sampeyan munggah lan mlaku, lan njawab kabeh pitakonan sampeyan, nanging cukup prasaja kanggo tindakake - ora preduli apa skill teknis sampeyan.

Kita bakal njupuk tangan sampeyan lan nuntun sampeyan liwat langkah-langkah,

…. Dadi sampeyan ora bakal kepunjulen.

Joshua Collinson

Pendhudhuk The Ceramic School

Sajrone 90 Dina Sabanjure, sampeyan bakal sinau:

Sinau carane narik pelanggan impen sampeyan

Workshop Personal Branding($ 499)

Sajrone lokakarya iki, kita bakal fokus ing merek sampeyan: kepiye sampeyan bisa mbedakake bisnis sampeyan saka pesaing kanthi crita sing bener lan merek pribadi sing bener.

Ing pungkasan modul iki sampeyan bakal:

  • Ngerti Visi, Nilai lan Swara, lan Target Pemirsa.
  • Nggawe merek sampeyan
  • (Logo profesional, prangko, lan materi pemasaran)

Sinau carane nampilake merek sampeyan

Situs web sing adol Workshop ($ 499)

Sajrone lokakarya iki, kita bakal fokus ing nggawe situs web: kepiye sampeyan bisa nyritakake crita liwat situs web, nyambungake karo pelanggan potensial, lan ngowahi dadi pelanggan.

Ing pungkasan modul iki sampeyan bakal:

  • Ngerti kaya apa situs web sing apik, lan carane nyiyapake.
  • Ngerti carane nggunakake situs web kanggo ngowahi pengunjung dadi penggemar, penggemar super, lan pelanggan.
  • Nggawe situs web sampeyan dhewe.

Sinau carane ngedol keramik sampeyan

Toko Online & Lokakarya Corong Penjualan ($ 499)

Lokakarya iki kabeh babagan nyiyapake toko online sampeyan, nggawe foto lan video sing apik tenan, lan nggawe wong tuku tembikar sampeyan. Kita uga bakal fokus ing proses dodolan sampeyan supaya wong mbuwang luwih akeh, lan dadi pelanggan baleni.

Ing pungkasan modul iki sampeyan bakal:

  • Duwe persiyapan Toko Online merek dhewe
  • Bisa ngisi luwih akeh kanggo keramik sampeyan
  • Ayo pelanggan nggawe tumbas baleni, lan uga tuku luwih gedhe.

Sinau babagan ngembangake pamirsa sing paling akeh penggemar

Media Sosial & Corong Pemasaran ($ 499)

Workshop iki kabeh babagan nyetel akun media sosial, lan nggawe corong marketing dhewe supaya sampeyan bisa nggayuh pelanggan anyar lan ngarahake menyang toko online sampeyan.

Ing pungkasan modul iki, sampeyan bakal:

  • duwe persiyapan profil media sosial, lan ngerti carane nggunakake.
  • ngerti carane nggawe lan ngowahi isi, lan ngirim otomatis.
  • ngerti carane nggayuh pamirsa lan nggawa menyang toko online sampeyan.

Sinau carane nggedhekake dodolan keramik

Email Marketing & Iklan Online ($ 499)

Saiki sampeyan duwe branding, situs web, toko online, akun media sosial, corong penjualan, lan corong pemasaran sampeyan…

Bengkel iki kabeh babagan entuk pelanggan sing kepungkur & potensial menyang dhaptar email sampeyan, mbangun hubungan karo dheweke ... ngowahi dadi 1000 pelanggan impen sampeyan.

Ing pungkasan modul iki sampeyan bakal:

  • Nduwe dhaptar email dhewe & ngerti carane ngirim email menyang pelanggan.
  • ngerti carane nggawe email marketing dikirim kanthi otomatis.
  • Ngerti carane sampeyan bisa nggunakake pariwara mbayar kanggo ngedongkrak bisnis online.

Kabeh ing kabeh, sampeyan bakal entuk ...

Ikon Akses Online Nang endi wae
3-Wulan wulangan

Kita bakal nuntun sampeyan kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan miwiti bisnis online. Sampeyan bakal entuk Video, Lembar Kerja & Dhaptar Priksa kanggo diundhuh lan dicithak.

2 Kelas Aliran Bonus
Urip maneh Replay

Aja kuwatir yen sampeyan ketinggalan. Kabeh isi kursus bakal bisa diakses online, ing wilayah anggota, ing salawas-lawase.

Ikon Gol
Jaminan 30 Dina Bebas Risiko

Yen sampeyan rumangsa bengkel kasebut ora cocog kanggo sampeyan, mula kita bakal menehi mbalekaken lengkap.

Ikon sertifikat
Sertifikat Sekolah Keramik

Ing pungkasan bengkel, sampeyan bakal entuk sertifikat kanggo dicithak lan digantung ing tembok. Sampeyan banjur bisa nggunakake apa sing wis sampeyan sinau kanggo mbantu tukang kebon liyane ing komunitas sampeyan.

Kajaba iku, nalika sampeyan gabung dina iki, sampeyan bakal entuk bonus iki ...

Ikon Akses Online Nang endi wae
Grup Dhukungan Online $997

Yen sampeyan tuku bengkel iki, sampeyan uga bakal entuk akses seumur hidup menyang grup dhukungan bisnis. Ing njero sampeyan bisa takon apa wae, lan entuk jawaban. Kaya-kaya duwe klompok ahli dhewe sing nyengkuyung sampeyan!

2 Kelas Aliran Bonus
Lembar Kerja & Dhaptar Priksa $997

Kabeh dokumen sing dibutuhake kanggo lumaku dhewe liwat materi kursus.

Ikon sesi med dipandu

1 x Tinjauan Wutah Pribadi $197

Sawise sampeyan wis ngrampungake workshop lan mbukak kabeh lembar kerja, kita bakal mriksa kemajuan sampeyan (media sosial, situs web, email) lan menehi saran kanggo sampeyan.

1 komunitas pribadi

1 x Komunitas Dhukungan

Klompok Dhukungan sing tuwuh karo bisnis sampeyan. Yen sampeyan aktif lan ngirim pitakon, sampeyan bakal entuk jawaban.

Ikon Spotify

2 x Spotify Playlist

Sampurna kanggo sinau ing swasana ati sing sepi, utawa kanggo semangat lan motivasi!

2 Kelas Aliran Bonus

Acara Bonus

Kabeh siswa MBA Keramik entuk tiket langsung gratis kanggo acara Konferensi Bisnis Pottery, uga acara bisnis sing bakal teka.

Joshua Collinson

Pendhudhuk The Ceramic School

Joshua duwe pengalaman online luwih saka 20 taun. Dheweke wis thukul The Ceramic School saka nul kanggo liwat 500k pandherekipun media sosial, tekan puluhan yuta potters saben sasi, lan dhaftar email akeh meh 100k potters saka sak donya. Saiki dheweke nggunakake kabeh sing wis disinaoni ing dalan kanggo mbantu seniman keramik ngembangake bisnis lan mbukak kunci potensial.

Apa Sampeyan Siap Miwiti & Skala
Bisnis Keramik Online sampeyan?

Yen sampeyan gabung dina iki, sampeyan bakal entuk:

Kuwi Luwih saka $ 5,489 Worth saka Workshop & Bonus

Nanging sampeyan bisa miwiti dina iki kanggo rega cilik

April-Juni 2024 Kelas-Pass

$ 1950 Bayaran sapisan
  • TickDigawe nganggo lakon. Akses urip
  • TickDigawe nganggo lakon. Rencana Pembayaran kasedhiya
  • TickDigawe nganggo lakon. 12 x Temu Grup Mingguan supaya sampeyan ora macet
  • TickDigawe nganggo lakon. 30-Dina Jaminan Mbalekaken Bebas Risiko
paling Popular

Sef-Guided

$975
$ 495 Bayaran sapisan
  • TickDigawe nganggo lakon. Akses seumur hidup
  • TickDigawe nganggo lakon. Rencana Pembayaran kasedhiya
  • TickDigawe nganggo lakon. Dipandu Mandhiri (Ora Ana Pertemuan Mingguan)
  • TickDigawe nganggo lakon. 30-Dina Jaminan Mbalekaken Bebas Risiko

April-Juni 2024 Kelas-Pass

$ 1950 Bayaran sapisan
  • TickDigawe nganggo lakon. Akses urip
  • TickDigawe nganggo lakon. Rencana Pembayaran kasedhiya
  • TickDigawe nganggo lakon. 12 x Temu Grup Mingguan supaya sampeyan ora macet
  • TickDigawe nganggo lakon. 30-Dina Jaminan Mbalekaken Bebas Risiko
paling Popular
SYARAT: Bengkel MBA Keramik ditawakake mung ing Inggris. Supaya siswa bisa ngoptimalake pengalaman kasebut, kemampuan ngomong, nulis lan maca nganggo basa Inggris wajib.
 

Pitakonan? maca FAQ kanggo jawaban kanggo pitakonan umum sampeyan. Yen sampeyan duwe pitakon khusus, kita ngajak sampeyan ngirim email support@ceramic.school utawa gawe jadwal telpon siji-siji karo anggota tim kita.

100% Njamin Dhuwit Mbalik Tanpa Resiko

Yen sakperangan alesan sampeyan ora wareg karo isi workshop, kita bakal bali dhuwit ing 30 dina sawise tuku, ora pitakonan takon.

Ulasan saka Siswa kita

Coba bebas risiko sajrone 30 dina

Miwiti saiki lan yen sampeyan ora seneng sajrone 30 dina pisanan, sampeyan bakal entuk dhuwit maneh. Ora ana pitakonan.

Pitakonan Paling Sering

✔ Workshop Personal Branding ($ 499)
✔ Situs web sing Adol Workshop ($ 499)
✔ Toko Online & Lokakarya Corong Penjualan ($ 499)
✔ Media Sosial & Lokakarya Corong Pemasaran($ 499)
✔ Lokakarya Pemasaran Email & Iklan ($ 499)
✔ Total Nilai $2,495

Plus sampeyan entuk Bonus iki

✔ Grup Dhukungan Bisnis ($ 997)
✔ Lembar kerja, Daftar Priksa, Cithakan ($ 997)

✔ Total Nilai $4,489

Sampeyan mung kudu duwe pangerten dhasar babagan nggunakake komputer.

Nanging aja kuwatir… Sampeyan ora perlu duwe gelar desain grafis, utawa dadi ahli teknologi - sampeyan mung butuh komputer utawa smartphone, internet, lan sawetara tekad.

Kita bakal nuduhake sampeyan persis apa sing kudu ditindakake supaya bisnis tembikar sampeyan bisa mlaku - saka wiwitan - kanggo pamula lengkap - sanajan sampeyan durung nate nindakake kaya iki sadurunge.

Kita bakal nggawa sampeyan kabeh sing dibutuhake kanggo njupuk bisnis tembikar online…

Kita ngomong babagan Branding, Logos, Situs Web, Toko Online, Media Sosial, Pemasaran Email, Iklan Online…

Kita ana kanggo sampeyan, saben langkah…

Dadi sanajan sampeyan durung nate nyoba kaya iki sadurunge… Sampeyan bisa nindakake!

Umume program seni tradisional mungkasi seni sampeyan dadi hobi sing nyenengake tinimbang karir full-time amarga kurang instruksi bisnis.

Lan kanthi instruksi bisnis sing kasedhiya saiki, arang banget faktor instruktur utawa kurikulum babagan carane seni ngganti kabeh.

Nanging kursus sing khas lan mandiri kaya Bengkel Bisnis Pottery sing nyakup kabeh saka Branding Pribadi, Nggawe Situs Web, Nggawe Toko Online & Proses Penjualan, Pemasaran Email, lan Iklan Online - sing ora ditawakake ing papan liya ing planet iki. - madhangi dalan sing jelas kanggo karir keramik full-time.

Kursus iki dirancang khusus kanggo seniman keramik sing pengin kebebasan saka katergantungan ing galeri lan / utawa acara pribadi kanggo ngedol karyane, nalika duwe kemampuan kanggo skala eksponensial.

Kanggo ngirit wektu.

Kanthi perkembangan internet, akeh perkara sing pengin sampeyan sinau bisa ditemokake kanthi online. Nanging butuh setaun utawa rong taun kanggo nglacak breadcrumbs iki, ngilangi info sing ora ana gunane, lan ngenteni pirang-pirang wulan nyoba taktik sing beda-beda, lan maju kanthi nyoba lan kesalahan.

The Ceramic School wis rampung riset lan èkspèrimèn iki, lan wis distilled worth taun karya menyang kuat iki, Course dawa enem minggu.

Lan ing ngisor iki minangka imbang utama sing ora bakal sampeyan entuk kanthi nyusun breadcrumbs internet: akses langsung menyang wong sing bisa nuntun sampeyan liwat proses kasebut.

We sing saiki saben dina ing grup pribadi, lan kasedhiya liwat tangan-ing bantuan nang langsung Q & A telpon. Akses menyang instruktur ing titik rega iki ora bakal tahan.

Sampeyan bisa miwiti versi Self-Guided sanalika sampeyan tuku.

Kelas-Pass MBA Keramik kanthi rapat klompok mingguan diwiwiti saben 3 wulan.

1 Januari.

1 April.

1 Juli.

1 Oktober.

Checkout kanggo Class-Pass mbukak udakara 1 minggu sadurunge saben tanggal wiwitan.

Saben 3 dina suwene 3 wulan, sampeyan bakal entuk:

  • 1 x Pelajaran Video Jam
  • 1 x Lembar kerja kanggo ngrampungake
  • 1 x Tugas kanggo ngrampungake

Akhir minggu gratis kanggo menehi sampeyan wektu kanggo ngetutake dina apa wae sing sampeyan ora kejawab.

Workshop kasebut paling sethithik 12 minggu.

Nanging, amarga kabeh iku dhewe, sampeyan bisa njupuk wektu.

Yen sampeyan pengin nindakake kabeh ing 12 minggu, banjur disaranake sampeyan nyisihake paling sethithik 1 jam saben dina kanggo nggarap bengkel.

1 jam kanggo nonton video pawulangan saben dina, lan jam liyane utawa rong kanggo ngisi lembar kerja, lan kanggo ngrampungake tugas.

Mesthi, iku akeh karya ...

Nanging sampeyan luwih seneng nglampahi 1 jam saben dina kanggo 12 minggu, utawa 1 jam saben wulan kanggo 12 taun sabanjure?

Yen sampeyan berjuang kanggo tetep munggah, ora masalah - sampeyan isih bisa melu ing telpon grup saben minggu, lan nggarap pawulangan workshop ing jangkah dhewe.

Sampeyan bakal duwe akses seumur hidup menyang kabeh konten lokakarya ing wilayah anggota sampeyan.

Sampeyan entuk akses seumur hidup menyang kabeh nganyari mangsa ngarep.

Sampeyan uga entuk akses seumur hidup menyang grup Dhukungan Bisnis.

Sampeyan bisa mbayar liwat PayPal utawa nganggo Kertu Kredit.

Pelajaran saben dina dilengkapi video kanggo ditonton, ditambah lembar kerja PDF sing bisa didownload lan digarap.

Ya, yen sampeyan melu Class-Pass, sampeyan bisa ketemu karo mentor saben minggu kanggo mriksa kemajuan sampeyan lan supaya sampeyan ora macet.

Sampeyan uga bisa ngirim gambar karya ing kelas uga pitakonan lan komentar, lan aku kasebut kanthi teliti, nliti karya lan pitakonan lan menehi saran. Ing kelas online sampeyan bisa ngirim komentar kanggo ngobrol karo siswa liyane. Iku lingkungan sinau sing sugih lan lengkap. Kanthi cara iki, ora Matter apa zona wektu sampeyan lagi ing, utawa nalika sampeyan bisa ing bagean tartamtu saka kelas.

ya wis. Tablet / ipad bisa digunakake kanthi apik. Bageyan materi kelas ditulis siji! Sawetara siswa wis nggunakake telpon kanggo ngakses materi ajar, nanging sampeyan bisa nemokake iki sethitik cilik lan mbatesi kanggo entuk manfaat paling saka video.

ya wis. Sampeyan duwe akses menyang kelas online kanggo urip! Kathah wektu kanggo nyekel apa wae sing ora kejawab!

Kita uga duwe akhir minggu break kanggo sampeyan muter nyekel munggah, utawa bisa liwat materi luwih rumiyin. Yen sampeyan adoh, ora kejawab apa-apa, utawa urip nyetujoni sampeyan, (kaya!),  sampeyan duwe ruang ambegan ekstra kanggo njelajah materi.

Siswa wis nyatakake yen dheweke entuk manfaat paling apik ing kelas yen lagi nggarap bahan ajar sing dirilis minggu kasebut, utawa paling ora maca bareng kanggo ndeleng apa sing ditindakake wong liya lan ndeleng pitakonan lan jawaban. Yen sampeyan bakal lunga kanggo sawetara minggu, Aku bakal skip iku, lan miwiti maneh ing minggu saiki. Banjur bali menyang materi sing dilewati mengko. Sampeyan isih bisa mriksa kabeh komentar, pitakonan lan jawaban ing kelas online, kanggo urip.

No.

Sampeyan bisa nindakake kabeh ing jangkah dhewe. Iku aspek apik saka kelas online. Siswa wis menehi komentar yen dheweke nemokake kelas kasebut ing kelas sing luwih apik tinimbang kelas pribadi, amarga ora ana tekanan wektu, sampeyan bisa milih kapan lan suwene sampeyan pengin nggarap sesuatu, malah duwe wektu kanggo mbaleni proyek kasebut lan takon liyane. .

Ora, sampeyan ora kudu, nanging aku seneng ndeleng sampeyan ana!

Akeh siswa seneng mlebu lan mung ngetutake obrolan, lan sawetara siswa ora nggunakake kelas online, luwih seneng nggarap materi kanthi cara dhewe. Dheweke mung mlebu saben dina kanggo nonton video lan ngundhuh lembar kerja PDF lan nggarap bahan referensi piwulang kasebut.

Pancen bener.

Wong-wong saka sak ndonya wis njupuk kelas kasebut. Apik banget kanggo entuk kabeh perspektif sing beda-beda babagan kerajinan sing dienggo bareng saka ngendi wae sampeyan manggon. Format online ndadekake kelas kasebut cocog kanggo sing manggon ing papan sing adoh kanthi akses menyang bengkel. Anggere sampeyan duwe sambungan internet apik, iku bakal bisa kanggo sampeyan!

nalika The Ceramic School dudu institusi akreditasi, kita nawakake kursus adhedhasar katrampilan sing diwulangake dening para ahli ing lapangan, lan saben kursus sing disetujoni nduweni sertifikat Sekolah Keramik. Sertifikat bisa disimpen minangka file .pdf utawa .jpg supaya sampeyan bisa nuduhake prestasi kanthi gampang.

Sampeyan kudu nyiyapake situs web sampeyan dhewe, toko online, layanan pemasaran email… nanging kita duwe rekomendasi babagan apa sing kudu digunakake, lan kita uga duwe video walk-throughs babagan carane nyiyapake program sing paling umum.

Sampeyan kudu nyimpen kabeh!

Sampeyan bisa mlebu saben wektu, utawa sampeyan uga bisa ndownload video pelajaran lan lembar kerja menyang piranti kanggo ditonton offline.

Sampeyan duwe akses seumur hidup kanggo kabeh sing ana ing bengkel.

Sampeyan bisa mlebu menyang kelas online kapan wae ing mangsa ngarep kanggo mriksa komentar lan instruksi tambahan, uga video lan ngakses PDF.

Aku online lan kasedhiya saben dina ing saindhenging minggu - malah akhir minggu!

Sajrone sesi lokakarya online, kelas dadi fokus lan aku nglampahi paling saben dina ing kelas. Aku nggawe dhewe minangka kasedhiya kanggo sampeyan sabisa. Aku mangsuli kabeh pitakonan, lan menehi saran, utamané yen sampeyan nuduhake bab karya - tantangan, sukses, inspirasi utawa gagasan. Aku nyoba kanggo tansah tulus lan wicaksana ing respon.

Cathetan liyane: Aku manggon ing Austria, Eropa, sing ana ing zona wektu CEST, mula kadhangkala aku telat kanggo mangsuli pitakon sampeyan, nanging mung sawetara jam 🙂

Sampeyan bisa ndhaptar saiki ing bengkel, kanggo ngirit ruang lan entuk informasi login.

Platform sinau online sing digunakake kanggo kabeh kelas mung disetel kanggo nampa biaya ing dolar AS. Ragad bengkel wis disetel kanggo mata uang iki kanggo nggambarake apa biaya kursus ing Euro (mata uang omahku!).

Ya!

Sampeyan kudu njupuk workshop iki sanalika bisa.

Sampeyan bisa njupuk workshop sadurunge sampeyan duwe apa-apa kanggo ngedol.

Iki mulang sampeyan kabeh sing sampeyan kudu ngerti sadurunge miwiti adol.

Ya!

Sampeyan njaluk Garansi 30 Dina.

Yen sampeyan rumangsa bengkel kasebut ora cocog kanggo sampeyan, mula kita bakal menehi mbalekaken lengkap.

Ya, sanajan sampeyan wis ngrampungake 30 dina bengkel.

Nanging kanggo mesthekake yen iki adil, sampeyan bisa uga dijaluk nuduhake yen sampeyan wis nonton video piwulang, nggarap, lan ngrampungake lembar kerja.

Siap Ngembangake Bisnis Keramik Sampeyan?

Ketik jeneng pangguna lan sandhi kanggo mlebu menyang akun